De leukste Sinterklaas relatiegeschenken

Als eerste komt Sinterklaas. We zijn bezig met nieuwe Sint chocolade om iets origineels aan te bieden naast de klassieke chocoladeletter met logo. Nieuwe verpakkingen waarbij we ook rekening houden met het milieu, er komt een uitbreiding van biologisch afbreekbare verpakkingen. Kortom: we proberen de leukste Sinterklaas geschenken aan te bieden die ook nog eens goed zijn voor het milieu. Dit is een win-win situatie. Wij helpen graag mee om de planeet gezond te houden. 

Dit jaar is er volop aandacht voor de brievenbus cadeautjes. Dus wil je de mensen thuis laten verrassen door de Sint? Wij kunnen daar uitstekend in assisteren en nemen alles voor jou uit handen. Op deze manier hoeft de ontvanger niet thuis te zijn voor het geschenk en ligt er een leuke verrassing bij thuiskomst op de deurmat.

Toffe geschenken voor de decembermaand

Naast de Sint zijn we druk aan de slag met de mooiste kerstgeschenken. Kerstpakketten, mooie bonbondozen, en natuurlijk de kerstkransjes en chocolade hulstblaadjes. Nieuwe verpakkingen die ook weer perfect verstuurd kunnen worden.Wat is eigenlijk het ideale kerstgeschenk? Dit is heel persoonlijk en voor iedereen anders.

Dat is precies de kern van het geschenk. Het gaat om een persoonlijk gebaar en een stukje aandacht. Dat zal gewaardeerd worden door de ontvanger. Dit kan perfect met chocolade en bonbons.

De aandacht die wij geven aan de chocolade dat is wat je wil voor jouw klant. Alles wordt op maat gemaakt en van de allerbeste Belgische chocolade. Maatwerk met persoonlijke aandacht. Dat kan je zien en proeven en zal dus zeker gewaardeerd worden.

Dat is namelijk de kern van een goed eindejaarsgeschenk. De ontvanger moet het idee hebben dat er aandacht aan is besteed en dat het persoonlijk voor hem of haar is gemaakt. Dat is wat wij doen en elk chocolaatje of doosje bonbons zien wij als een cadeautje en zo gaan we ermee om.

Combineer het met een persoonlijke boodschap en het geschenk is compleet. Dan val je op tussen alle 13 in een dozijn kerstgeschenken.

Wij kunnen het geheel verzorgen ofwel ontzorgen.

Vraag eens naar de mogelijkheden of krijg inspiratie online op logochoc.nl.

Gaan wij weer verder met bedenken, maken en proeven om straks voor u weer de mooiste en lekkerste chocolade geschenken te maken!