0Item(s)

Er zitten nog geen producten in het winkelwagentje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gezonde chocolade

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Gezonde chocolade

Wat is er mooier dan kiezen voor chocolade? Kiezen voor gezonde chocolade! Een gezonde versie van chocola lijkt te mooi om waar te zijn, maar bestaat echt: Acticoa™ chocolade is goed voor de gezondheid. Acticoa™ chocolade bevordert het welzijn van hart en bloedvaten. Bij voldoende consumptie heeft deze chocola een positief effect op uw gezondheid. Dit maakt gezond genieten van chocolade mogelijk!

 

Acticoa™ chocolade is gezond

Acticoa™ chocolade ondersteunt de gezondheid. De Europese commissie onderzocht en bevestigde de gezondheid van het product. Volgens fabrikant Barry Callebaut is dit het eerste chocoladeproduct dat een dergelijke gezondheidsclaim krijgt toegewezen. De flavonolen uit de cacaoboon zorgen ervoor dat Acticoa™ chocolade gezond is. Deze van nature voorkomende antioxidanten worden in het productieproces behouden. De hoge concentratie van de flavonolen heeft diverse positieve gevolgen voor de gezondheid. Zo bevorderen ze de bloedsomloop, verlagen ze de bloeddruk en werken ze ontstekingsremmend.

 

Verlies van polyphinolen tijdens de productie slechts 20% bij Acticoa™
 

Chocoladeparels van Acticoa™

Acticoa™ chocoladeparels zijn verkrijgbaar in de smaak PUUR. Naast gezond en lekker zijn de parels mooi om te zien. De ronde en glanzende vorm maakt ze een lust voor het oog. Chocolade zorgt ervoor dat er endorfine vrijkomt in de hersenen. Deze stof zorgt voor een gelukkig gevoel. Chocolade geeft dus een stukje geluk. De fraaie parels van Acticoa™ zorgen daarnaast voor extra genot doordat ze goed zijn voor de gezondheid. Kortom, deze gezonde chocolade is een pure verwennerij!