0Item(s)

Er zitten nog geen producten in het winkelwagentje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gezonde chocolade

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Gezonde chocolade

Wat is er mooier dan kiezen voor chocolade? Kiezen voor gezonde chocolade! Een gezonde versie van chocola lijkt te mooi om waar te zijn, maar bestaat echt: Acticoa™ chocolade is goed voor de gezondheid. Acticoa™ chocolade bevordert het welzijn van hart en bloedvaten. Bij voldoende consumptie, 10 gram per dag, heeft deze chocola een positief effect op uw gezondheid. Dit maakt gezond genieten van chocolade mogelijk!

De gezondheidsclaim zegt: "Cacaoflavanolen in Acticoa chocolade helpen de elasticiteit van bloedvaten te behouden wat bijdraagt aan een normale doorbloeding."

 

Acticoa™ chocolade is gezond

Acticoa™ chocolade ondersteunt de gezondheid. De Europese commissie onderzocht en bevestigde de gezondheid van het product. Volgens fabrikant Barry Callebaut is dit het eerste chocoladeproduct dat een dergelijke gezondheidsclaim krijgt toegewezen. De flavanolen uit de cacaoboon zorgen ervoor dat Acticoa™ chocolade gezond is. Deze van nature voorkomende antioxidanten worden in het productieproces behouden. De hoge concentratie van de flavanolen heeft diverse positieve gevolgen voor de gezondheid. Zo bevorderen ze de bloedsomloop, verlagen ze de bloeddruk en werken ze ontstekingsremmend.

 

Verlies van polyphinolen tijdens de productie slechts 20% bij Acticoa™
 

Acticoa™ chocolade verkrijgbaar

Acticoa™ chocolade is verkrijgbaar in de smaak PUUR. Gezonde en lekkere chocolade altijd in een handige verpakking.