• Chocolade met logo
  • Bonbons met logo
  • logobonbons
  • reclame chocolade
  • Snelle levering
  • Verse Belgische Chocolade
  • 30 jaar ervaring
  • Uitvinders van logo op chocolade

Sinterklaas relatiegeschenk 6 ideeën

28 november 2022 | Blog over chocolade

Relatiegeschenk Sinterklaas

Het geweldige feest voor jong en oud kan natuurlijk niet zonder cadeautjes. De meeste relatiegeschenken worden verstuurd tijdens Kerst, maar wat is er nu leuker dan uw relaties dubbel of eerder verassen tijdens deze drukke maand? 

Als u een relatiegeschenk tijdens Sinterklaas verstuurt, zullen uw relaties aangenaam verrast zijn en ze zullen dit gebaar zeker onthouden.

Dus, waar wacht u nog op? Bestel snel uw Sinterklaas relatiegeschenk gemakkelijk online en verras uw relaties rond vijf december.

Sinterklaas relatiegeschenk ideeën

Dan nu de Sinterklaas relatiegeschenken. We zetten onze ideeën even kort op een rijtje en lichten ze daarna graag toe:

  • Chocoladeletters
  • Biologische Sint chocolade
  • Sinterklaas bonbons
  • Chocolade cijfers
  • Holle Sintfiguren
  • Overige Sinterklaas chocolade

Chocoladeletters (met logo)

Het meest bekende snoepgoed van het feest van de vriend van ieder kind: chocoladeletters. Deze heerlijke letters van chocolade komen ieder jaar weer naar voren. Iedereen wordt namelijk blij van een stukje chocola. 

Een pluspunt? U hebt de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf erin te verwerken. Zo denken uw relaties aan elk hapje (onbewust) aan u. Om de feestelijke sfeer te benadrukken, worden de letters in een rode sierlijke doos geleverd.

Biologische Sint chocolade

Een tweede optie voor een relatiegeschenk Sinterklaas is een zeer verantwoorde, namelijk biologische Sint chocolade. Door te kiezen voor een biologisch Sinterklaas relatiegeschenk draagt u niet alleen bij aan duurzaamheid, maar maakt u ook een goede indruk bij uw (zakelijke) relaties.

Sinterklaas bonbons

Een chiquere en wat meer toegankelijke variant op de chocoladeletter zijn Sinterklaas bonbons. Deze zijn ook makkelijker te delen op kantoor. Van een klein doosje bonbons tot een doos gevuld met dertig bonbons en een Sint tablet, het kan allemaal. Klik hier om alle Sint bonbons te bekijken.

Chocolade cijfers

Naast chocoladeletters bestaan er ook chocolade cijfers. Deze leuke twist op chocoladeletters bieden dé perfecte mogelijkheid om creatief te zijn met uw Sinterklaas relatiegeschenk.

Met de verschillende cijfers kunt u namelijk vast wel iets bedenken wat met u of met uw relatie te maken heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een ‘1’ schenken voor de #1 resultaten die u dit jaar (samen) geboekt hebt.

Creatief en net wat anders dus! Bekijk en bestel alle cijfers hier.

Holle Sintfiguren

Iets compleet anders zijn holle Sintfiguren. Deze gezellige figuren komen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u onder andere kiezen uit een Sint op de fiets, een Sint met boek of een stoomboot.

Al deze leuke figuren verzekeren een mooie plek in het kantoor van uw relaties. Bekijk ze allemaal hier.

Overige Sinterklaas chocolade

Bent u op zoek naar andere Sint choco? Dan bent u daarvoor ook bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk nog veel meer verschillende soorten Sint chocolade in ons assortiment.

Denk aan chocolade munten (in een schatkistje) of kikkers en muizen, maar ook een houten pakhuis van Sinterklaas of chocoladepuzzels.

En ook deze overige Sinterklaas chocolade kunt u voorzien van uw eigen logo.

Sinterklaas relatiegeschenken bij Logochoc.nl

Enfin, genoeg keuze voor relatiegeschenken Sinterklaas dus! Bij logochoc.nl bestelt u ze gemakkelijk online.

U kiest de smaak en leverdatum. Hebt u opmerkingen of speciale wensen? Dat kan! We houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Bekijk alle Sinterklaas chocolade hier.

Logo op chocolade

30 jaar ervaring..
uitvinders van
logo's op chocolade

Grote aantallen

We leveren zowel in kleine als grote aantallen.

Snel geleverd

Of supersnel geleverd!