Inkoopplatform promotionele chocoladeLogoChoc heeft veel ervaring met het inrichten van databases voor inkoop- en verkoopplatformen. Centraal aangestuurde software, waardoor alle medewerkers dezelfde informatie zien en kunnen bestellen met vooraf vastgestelde condities. Met tientallen organisaties werkt LogoChoc samen om zo de inkoop- en verkoop te optimaliseren, up-to-date te houden en te versnellen.

Uploaden en bestellen

LogoChoc levert gegevens aan middels een uploadmodule. Bijvoorbeeld via FTP. Het uploadbestand bevat tabellen met productgegevens, foto’s en prijsinformatie. Bij een van onze klanten - een Europese energiemaatschappij - begon de samenwerking met een inkooppagina voor chocoladeletters met logo. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een enorme webshop van ruim honderd artikelen met alle mogelijke soorten promotionele chocolade.

LogoChoc houdt de prijzen actueel, verstrekt foto’s en leverdata. De foto’s en gegevens bevatten alle producten die medewerkers kunnen bestellen. Samenwerking tot in het hart van de organisatie.

Maatwerk

Naar aanleiding van de soepele samenwerking met de Energiemaatschappij hebben we een overeenkomst kunnen sluiten. Dankzij deze overeenkomst wordt de database uitgebreid voor alle divisies, inclusief alle soorten logo’s en producten. Hierdoor worden kosten aan beide zijden bespaard en de uitbreiding van het assortiment zorgt voor meer voordelen voor de klant: er is meer maatwerk mogelijk tegen vooraf besproken condities.

Uploaden en verkopen

De kennis bij LogoChoc van het samenstellen van databases in XML- of CSV-formaat gaat inmiddels vele jaren terug. Verschillende verkooporganisaties bieden in hun webshop omgeving logochocolade aan, die samen met LogoChoc is ontworpen en geproduceerd. Een eigen assortiment promotionele chocolade aanbieden zorgt voor een eigen verkoopstyling.

Veel mogelijkheden voor u

Wilt u samenwerken met LogoChoc en uw eigen inkoopplatform vullen met maatwerk chocolade? Wilt u een onderscheidend assortiment promotionele chocolade samenstellen, dat afwijkt van uw concurrenten? Wilt u uw eigen assortiment chocolade direct verwerken in uw website? Neem dan contact met ons op.

<< Terug naar overzicht nieuwsberichten