Wat is uw zakelijk voordeel van een traditioneel feest als Pasen?

Pasen zakelijk gezien

De Paasdagen worden geassocieerd met meubelboulevard, familiebezoek en lente. Klinkt dat afgezaagd, klinkt dat saai?
Bekijkt u die woorden nog eens goed...

Wat u leest is dat Pasen gaat over een het huidige nestje, het aanhalen van verbindingen, een nieuw begin… kortom groei. Pasen is het moment dat iedereen om zich heen kijkt en ziet wat er nu is, welke relaties er nu zijn en waar we nu naar toe willen. Groei en verbindingen zijn de kernen waar Pasen over gaat.

Groeien en bloeien

Uw personeel, klanten, gasten en uw zakelijke relaties kijken precies zo om zich heen als u doet. Het is aan u om zakelijk en met smaak op te vallen. Een ideaal moment om te laten zien waar u voor staat en hoe belangrijk de verbinding met de klant of het personeel is. Dit is een zeer belangrijk moment. En belangrijk dat u dat moment goed gebruikt. Nogmaals, beide kanten zoeken verbinding en groei.

Huisje-Paaseitjes

Presenteerblaadje

Uw boodschap naar uw klanten en personeel met smaak overbrengen. De kansen om een positieve impuls te geven aan de klantrelatie liggen op een presenteerblaadje. Combineer uw boodschap van verbinding en waardering zoals we zien de natuur: met geur, kleur en smaak.

Geur, kleur en smaak

U moet begrijpen, dat wij geloven in een kwalitatief sterke band tussen mensen. Daar komt uit voort, dat wij geloven in de ander iets geven zonder terug te verwachten. De waardering komt vanzelf, de relatie, de verbinding is gemaakt. Van cruciaal belang is dan dat u kiest voor een kwaliteitsimpuls. 
In januari en februari gaat de chocolaterie aan het werk. Een prachtig moment voor ons om al bezig te zijn met de mooiste kanten van het leven. Van de lekkerste couverture en ambachtelijke vullingen maken we de mooiste chocolade die er is. Prachtige kleuren folie voor om de bonboneitjes, ja… wij gieten bonbons in de vorm van een eitje... De mooiste verpakkingen stellen we samen. Kortom Geur, Smaak en Kleur.

Kom in actie en grijp uw kans

Paashaas-rijppaert-peeters

U kunt nu een opvallend moment kiezen om de verbinding met uw klanten en personeel aan te halen. U kunt nu laten zien waar u voor staat, waar u naar toe wilt. U kunt nu laten zien dat u de relatie waardeert door uw bedrijf te verbinden met topkwaliteit chocolade. Bezoek www.logochoc.nl/pasen om uw kansen te pakken.

U heeft nog twee weken… Pasen valt dit jaar op 16 en 17 april 2017.

Smakelijke groeten namens het team van LogoChoc,


Rémon