0Item(s)

Er zitten nog geen producten in het winkelwagentje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wederverkopers

Wederverkopers, wat bieden wij u?

Over LogoChoc: Familiebedrijf sinds 1991. Bedenker van  “logochocolade”.

LogoChoc is smaak. Wij weten wat smaak is, zo zijn we opgegroeid. Van jongs af aan zijn wij bezig geweest met de smaak van chocolade, met proeven, ontdekken en herkennen. Daardoor herkennen wij kwaliteitschocolade direct.

Allerlekkerste chocolade

De chocolade die wij leveren is ambachtelijk, met zorg gemaakt en heel lekker! Sterker nog, we kunnen wel zeggen dat onze chocolade er vrijwel altijd als beste uit komt. Dat vinden wij natuurlijk leuk, maar vooral ook heel belangrijk. Als je echt iets lekkers hebt gegeten, dat vergeet je dat niet.

Het vakmanschap in het maken van de chocolade, in elke vorm en met elke bedrukking en het verpakken ervan, is de uitstraling die wij uw en onze klanten bieden. Daarmee geven wij u de gelegenheid uw klanten altijd weer een bijzonder voorstel te doen.

Verkoopkansen

U wilt iets verkopen, dat u met een goed gevoel aan uw relaties en klanten kunt aanbieden, in de vorm en stijl die passen bij hun en uw organisatie. Daar bieden wij de gelegenheid voor, want wij leveren op maat en snel, supersnel.

Het is onze passie om het verhaal van uw klanten te vertellen in de vorm van chocolade en met bedrukking, die zij wensen. Dat is waar wij als ondernemers voor staan, ‘marketingchocolade’.

Wat kunnen we zeggen, onze klanten vragen er steeds weer om, zo lekker en mooi zijn onze chocoladeproducten. Wij nemen de zorg voor uw chocolade opdracht uit handen.

Echte, pure reclame of
        Echte, melk reclame of
                Echte, witte reclame of
                        Echte, extra pure reclame….

LogoChoc bv
Max Havelaardreef 190 
4906 BD OOSTERHOUT (NB)
Tel: +31 (0)162 423571
Mail: info@logochoc.nl