Mijn allereerste stagedag bij LogoChoc.

Ik kwam hier binnen als stagiaire en was eigenlijk meteen nieuwsgierig over wat het bedrijf nou precies deed. Uiteraard wist ik dat het over chocolade ging, maar verder iets met logo´s?

Nadat ik alles uitgelegd had gekregen over wat het bedrijf precies deed, leek het me meteen interessant en leuk. Ik wist meteen dat het een unieke vorm is van verkoop.

Hoe leuk is het!

Een logo of foto van bijvoorbeeld je eigen bedrijf, horecachocolade, repen en tabletten, thema chocolade, gezonde chocolade, snoep, pepermunt etc. Kortom genoeg mogelijkheden hier bij LogoChoc.

Vooral dat unieke gevoel heb ik bij het bedrijf, omdat ze er alles aan doen om het voor de klant zo interessant mogelijk te maken. Iedere keer maar weer opnieuw nieuwe ideeën bedenken.

Verpakking milieuvriendelijk

Een voorbeeld daarvan is om de verpakkingen van de chocolade zo milieuvriendelijk te maken en welke mogelijkheden daarvoor zijn. Het is natuurlijk ook belangrijk dat het naast milieuvriendelijk ook mooi gepresenteerd kan worden voor de klant. En dat er ook duidelijk op vermeld staat dat het milieuvriendelijk is

Bij LogoChoc denken ze hier over na en wordt hier dus alles aan gedaan om dit uiteindelijk waar te maken. Het is een familiebedrijf waarvan ik de aspecten wel kan meekrijgen. Van verkoop, tot inpakken, fotografie en marketing. Het perfecte leerbedrijf!

 

Renske