Logobonbons zijn een unieke manier om uw merk, of uiting te presenteren. Wij hebben de logobonbon in 1992 bedacht en op de markt gebracht. Maar wat zijn nu eigenlijk logobonbons?

Logobonbons van LogoChoc

Logobonbons

De logobonbons van LogoChoc zijn altijd 100% ambachtelijk. De vullingen maken wij van noten, boter, suiker, cacaoboter en cacaomassa. De hazelnoten worden met de vijzel gekraakt. De chocolade is van de allerhoogste kwaliteit. Couverture noemen wij dat. De smaken zijn melk, puur en wit.

Logobonbons zijn zeer geschikt als zakelijk geschenk. Omdat het oppervlak volledig bedrukbaar is, ontstaat er een heerlijk en uniek cadeau. U kunt ze weggeven op beurzen, als lekkernij serveren bij koffie en thee, versturen in luxe verpakking als relatiegeschenk, etc. De mogelijkheden zijn legio. Logobonbons zijn altijd opvallend lekker! 

Logobonbons: haarscherpe bedrukking

De bedrukking van onze logobonbons

Het unieke kenmerk van onze logobonbons is de bedrukking. Dit doen we met een cacaoboter opdruk. Deze opdruk is smaakloos, want cacaoboter is een ingrediënt van chocolade. De opdruk “hoort bij de bonbon” zouden we kunnen zeggen. Het mooie is, dat de kleuren van deze cacaoboter ook natuurlijk zijn. Met de combinatie van zwart, blauw, geel en rood is in principe elke opdruk haarfijn te drukken. Zeer snel, zonder bijsmaak en haarscherp.

Logobonbons bestellen

Wij leveren logobonbons onverpakt, maar ook per stuk in cellofaan en in luxe geschenkdoos

Onze logobonbons zijn exclusief van kwaliteit en alleen bij LogoChoc te bestellen.
Wij maken de logobonbons altijd vers! De minimale bestelhoeveelheid is 90 stuks en zijn te leveren in ca. 1 week tijd. Onze top-chocolatiers maken op ambachtelijke wijze de vullingen en de chocolade. De bonbon bestaat verder uit biscuit, noten, boter, melk en andere ingrediënten. Niets uit een potje of emmer, alleen de lekkerste materialen. Wij garanderen u: hier kunt u niet van af blijven!

Bekijk ons assortiment logobonbons:

 

 Enkele voorbeelden:

Logobonbons Classic Logobonbons rond Logobonbons vierkant
Logobonbons classic Logobonbons rond Logobonbons vierkant
     
Logobonbons extra lang Logobonbons met reliëf 1 logobonbon in geschenkdoos
Logobonbons extra lang Logobonbons met reliëf 1 logobonbon in geschenkdoos
     
4 logobonbons in geschenkverpakking 4 logobonbons in doosje Logobonbons in mica doos
4 logobonbons in geschenkdoos 4 logobonbons in doosje met opdruk Logobonbons in mica doos