Chocolaatje bij de koffie

De vraag die je je als bedrijf maar ook als restaurant vandaag de dag kunt stellen is: "Is ons kopje koffie beter dan dat van onze bankier?"

Opmerkelijk is, dat bij ontvangst op de bank het kopje koffie tegenwoordig van behoorlijk hoog niveau is. Daar zit een idee achter. Dat goede kopje koffie geeft een gevoel van vertrouwen en comfort. Door naast het goede kopje koffie een lekker logochocolaatje te presenteren voelt de klant zich gewaardeerd.

Weet u dat 98% van de mensen een mening heeft over chocolade? En dat vrijwel ieder huishouden chocolade thuis in de kast heeft liggen? Men zal het chocolaatje bij de koffie dus waarderen maar zal er ook naar kijken en over spreken. Het is wel van groot belang dat de chocolade voldoet aan de smaak van de klant.

Wij zijn opgegroeid met chocolade en herkennen kwaliteits chocolade direct en dat is wat wij u leveren. 

Koffie chocolaatje

Wij horen vaak dat chocolade met logo in grote aantallen moet worden geproduceerd en dat het duur is. Niets is minder waar. Vaak zorgen wij voor een kostenbesparing en zoals gezegd een beter "kopje koffie". Wij zijn voor u voorraadhoudend en kunnen op afroep leveren. Uw zaak, uw klanten of gasten verdienen de aandacht en de perfecte eerste indruk.

Kom in actie. Neem contact met ons op en laat het voorrekenen. Wij doen dan een vrijblijvend digitaal voorstel.

Neem hier alvast een voorproefje: https://www.logochoc.nl/horeca-chocolade/koffie-chocolade/

Namens team LogoChoc

Frank Glas